donderdag 16 april 2009

Yippie Vakantie

Lekker, we hebben vakantie. We zijn allebei vanaf nu al vrij, heerlijk.
Het was afgelopen week nog wel heel even spannend. Win zijn nieuwe lens van zijn camera begon zaterdag ineens raar te doen. Speciaal gekocht voor de vakantie.......en nu al stuk????
Heeft ie hem zelf naar het reparatie centrum van Nikon in Beverwijk gebracht. Gelukkig waren ze daar heel behulpzaam en hebben ze hem met voorrang gerepareerd. Super service, een pluim voor deze mensen. En Win weer helemaal blij (ik ook hoor!)
En wat denk je gisteravond laat....virus op de computer....grrrrr. Gelukkig was het maar een worm en kon Win hem op tijd verwijderen. Hopelijk blijft het hierbij en gaan we zonder verdere problemen over 2 dagen de lucht in.
We zijn alleen nog op zoek op het net naar een routeplanner USA voor op onze telefoon, maar dat lukt nog niet erg. Allerlei routeplanners te vinden maar niet voor op de telefoon.

Hé Mar en Mar en André, leuk dat jullie je aangemeld hebben als volgers.
We gaan ons best doen om het verslag zo goed mogelijke bij te houden en te voorzien van onze foto's van onderweg.
Veel leesplezier,

Win en Karin

2 opmerkingen:

  1. Gossie, wat balen van die computer ff, maar gelukkig hebben jullie een wizard in huis die alles kan fixen! :-))
    Hoe dan ook zullen jullie je weg wel vinden daar in dat prachtige stukje US of A wat jullie gaan doen. En tuurlijk zijn we heel benieuwd naar alle foto's en verhalen die ongetwijfeld komen.
    Verders gewoon een heerlijke, avontuurlijke, romantische en fijne vakantie gewenst for you both. Go and have great fun! :-)))
    doei Mar en Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Win en Karin, everything good so far? Het begin van een onwijs toffe vakantie. Geniet ervan! We lezen graag jullie belevenissen. Bye bye Wil en Wil

    BeantwoordenVerwijderen