maandag 27 april 2009

Kleine tegenvaller

We komen er net achter dat de route naar de Skywalk 3 uur heen en 3 uur terug is naar het (dichtst bijzijnde) hotel waar we zitten. Dan blijkt dat de entree zoals we al wisten 25 US dollar p/p was, maar waar niemand het over heeft is dat je nog een 50 dollar p/p moet betalen voor het binnen komen van het indianen reservaat. Hier komt nog eens 10dollar tax op.....het laatste stuk van ong 20 mile is over een zandpad waarbij ze al schrijven dat je dan wel 4-wheel driving ervaring moet hebben. Dit alles dus om op die glasplaat te mogen staan. Dit is ons iets te gek. Ik heb er geen 6 uur voor over om daar voor heen en weer te crossen. We zitten nu nog aan de South rim en het is hier werkelijk adembenemend mooi, dus gaan we morgenochtend lekker hier nog rond kijken en genieten van de omgeving, want we hebben vandaag al zo'n enorme indruk gekregen van die helikoptervlucht, helemaal fantastisch. Dan naar ons hotel en een stuk Route 66 bekijken en dan de dag daarna naar Las Vegas. Later weer meer.

2 opmerkingen:

  1. Het is natuurlijk wel een uitdaging om met zo’n auto op dat terrein te rijden. Eigenlijk vreemd dat het bereiken ervan lastig is want het is toch een toeristische attractie. Ik wist dat dit in een in indianen reservaat lag maar dat die gasten al zo ver commercieel denken valt me toch tegen.

    Zo te zien hebben jullie wel een fantastische helikopter vlucht gemaakt en dat moet inderdaad adembenemend zijn. Al sta je boven aan zo’n plateau dan ziet het er al erg imposant uit. Fantastisch allemaal om dat te kunnen beleven.

    Enjoy
    Tim en Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou die ervaring hebben we al gedaan in het Joshua Tree park, dat was ook helemaal top! dat was de rit waar we die ratelslang tegen kwamen.

    BeantwoordenVerwijderen