maandag 20 april 2009

Alcatraz en pier 39

Alcatrazzzzz
Zo, Alctraz ook beleefd....het begon al lekker....vanmorgen om een uur of 5 lokale tijd zijn we dus gewoon wakker dus dan maar ff wat typen tv kijken etc. Om 7 uur vertrokken met de bus naar pier 33 voor de boot naar Alcatraz. We hadden de kaarten al in Nederland besteld en uitgeprint dus da’s makkelijk....tot je er achter komt dat je onderweg in de bus bedenkt dat die printjes nog heerlijk in het hotel liggen....oke ik (Win) dus de eerste 10 minuten lekker foeteren op mezelf...stom stom stom maar oke wat nu? Gelukkig stonden we geregistreerd in de computer dus toch kaarten gekregen...pfew dat was een opluchting. Toen de boot op en richting Alcatraz. Daar aangekomen direct door naar de audio tour (in het Nederlands!) en heerlijk rustig alles kunnen bekijken...Heel indrukwekkend wat je allemaal ziet en hoort! Daarna nog een paar foto’s genomen en dan weer terug met de boot. Het blijkt vandaag trouwens een nieuw hitte record van de laatste 20 jaar ofzo....het was vandaag 35C en dat is in deze tijd dus uitzonderlijk. (wij vinden het heerlijk gek genoeg) Dan naar pier 39 en Fishermans Wharf. Helemaal geweldig allemaal! Die zeeleeuwen zijn fantastisch en die pier is dan wel erg toeristisch maar wel erg leuk om rond te lopen.Heerlijk gegeten (garnalen) en daarna de foto’s op de computer gezet. Nu even in starbucks alles op internet gooien. Morgen auto halen en later meer....

4 opmerkingen:

  1. Heee win en karin ,wat leuk zeg we zijn er gewoon bij bij jullie vakantie!Het is voor jullie ook leuk om alles na te lezen en nog een keer te beleven! Al veel vette amerikanen gezien,dat zal ik nooit vergeten,daar keek ik met open mond naar hihi!Lekker weertje trouwens ook hier zo`n 18 graden niet verkeerd toch?Verbranden jullie niet,nou ik blijf erbij hoor dikke kus van max en anita en lekker genieten!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi vakantiegangers,

    In een eerder berichtje staat "na een kleine snack"... In dat land is toch niks klein. Wel stom dat je die toegangskaarten vergeten ben hoor. Dat zal je geen tweede keer overkomen.

    Leuk om te lezen wat jullie meemaken en beleven. Bezoek aan The Rock is natuurlijk wel een landmark en een grote historie.

    Wat de temperatuur betreft is het wel bijzonder. Toevallig hoorde ik het hier op de radio ook dat het daar extreem warm was voor de tijd van het jaar.

    Geniet van het weer, het land en de cultuur.
    Groetjes
    Tim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goeiemorgen Amerika! Zijn jullie al 'n beetje door de jetlag heen? Wow, dat zal ff gerookt hebben daar bij jullie met die kaartjes :-)), maar thank god for computers waarin alles keurig wordt opgeslagen.
    Zo te lezen, is het prima vertoeven daar met die temperatuur. Is echt leuk hoor jullie berichtjes!
    greetings from Holland, Mar en Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja Anita, die dikke Amerikanen komen we echt wel tegen hoor, sommige echt ONGELOVELIJK dik...werkelijk niet normaal...ga je van grillen.

    BeantwoordenVerwijderen