woensdag 22 april 2009

De prachtigste kustweg die we ooit gezien hebben

Zo, wat hebben we lekker geslapen zeg.....heerlijk bed, prachtige kamer, de Carmel Mission Inn is een aanrader!
Na een flink ontbijt weer op weg. We doen eerst Point Lobos aan, een natuurreservaat met prachtige kliffen en helderblauwe baaien. Eerst komen we al een 3 tal reeen tegen die met hun verbaasde koppies plotsklaps tussen de bomen vandaan komen. Wij al niet minder verbaasd, want die hadden we hier helemaal niet verwacht. Verderop zien we een aantal druk doende vogeltjes, maar er zitten er nog veel meer aan de verschillende deuntjes te horen.
Dan horen we ineens een heel ander geluid en we kijken elkaar aan.....denk jij wat ik denk....ja dus, zeehonden! We zien er eerst 1 en dan steeds meer. Ze zwemmen speels in het kraakheldere
water rond. Wat verderop zien we ook wat bewegen en als we nog eens goed kijken zien we een jonkie vlak bij het strand. En als we op het strand kijken, ja hoor daar nog een jong die hard om zijn moeder roept. Wat een schattig gezicht.
Het is een onwijs mooi stukje natuur hier, vol met prachtige bloemen en rotsplantjes, vogels en steile kliffen. Helaas is het wel een beetje mistig, maar dat mag de pret niet drukken.

Daarna zijn we verder gereden en hebben nog behoorlijk veel mist onderweg gehad. Maar een natuurschoon gezien wat zijn weerga niet kent. Dit is echt de mooiste kustweg die je je maar kunt wensen.

3 opmerkingen:

  1. Goede morgen/middag/avond.

    Hier is het nu 8 uur in de ochtend en een vast ritueel om eerst de blog door te lezen. De radio staat zachtjes aan en dan hoor je het liedje waar veel het woord "fuck you" in voor komt.

    Voor zo ver het jullie zal interesseren het is in Nederland ook goed toeven met een heerlijk lente weertje.

    Het zijn die verrassende dingen die je onderweg tegenkomt wat je niet verwacht zou hebben. Zeker dingen die je hier in Nederland niet zo snel zal tegen komen.

    Bon voyage.
    See you tomorrow.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahahah Tim..dus als je een liedje met fuck you hoort denk je aan ons??? nou lekker dan:-) leuk dat je het allemaal volgt... nu gaan we wat minder bevolkt gebied in dus weet niet hoe het met internet daar gesteld is...maar jullie horen snel weer van ons!

    Vanuit een heerlijk Santa Barbara ( en op naar Joshua Tree park)

    Win en Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey kanjers,

    Hier dan eindelijk een bericht van ons,wat hebben jullie een fantastische reis we bekijken alles en lezen alles.

    Het ging niet goed met Scotty die heb ik ook helaas in moeten laten slapen en heb daar heel veel verdriet van,vandaar dat ik nu pas een berichtje plaats.

    Jongens geniet met volle teugen en laat jullie niets ont gaan.

    Dikke knuf en groetjes van de Blokkertjes

    BeantwoordenVerwijderen