woensdag 13 mei 2009

Weer thuis in dat kleine kikkerlandje, zo plat als een pannekoek

Tja, na maandagavond de laatste overheerlijke burrito weggewerkt te hebben en dindag 's morgens nog een heerlijk en stevig ontbijtje bij Pat's café te hebben genuttigt is het aftellen begonnen. De koffers staan gepakt. Nog ff een laatste rondje door de stad, het is wederom heerlijk weer met een lekker zonnetje.
Dan staat om 11.10 toch echt de shuttlebus voor het hotel en is het op richting SF airport. In dit laatste ritje van zo'n 40 minuten zuigen we nog even de laatste beelden van de stad in ons op. We willen eigenlijk helemaal niet weg.....maar ja aan alles komt een eind...maar het is echt met weemoed dat we gaan. We hebben allebei een brok in onze keel als we opstijgen en San Francisco onder ons weg zien glijden.
Bye bye Twin Peaks, bye bye Golden Gate Bridge, bye bye Bay Area.....

We hebben deze terugvlucht gelukkig iets ruimere plaatsen met goed uitzicht. Dus we genieten nog heel even van de landschappen die onder ons door schieten, waaronder nog vele besneeuwde bergtoppen.
Dat waren dan ruim drie prachtige weken in de USA!!!

We bedanken de volgers voor hun reacties, het is leuk om te lezen dat jullie van onze mooie plaatjes en korte verhaaltjes hebben genoten. Nu dan nog een paar laatste plaatjes.

En ja, de verhalen zijn thuis al weer losgebarsten......
We zien en spreken jullie snel weer.

Veel liefs van Win en Karin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten