zondag 10 mei 2009

Painted ladies

Vandaag maar weer eens een keertje lekker uitgeslapen, dus waren laat voor ons ontbijtrestaurantje. Dat zat dus propvol, dus dat werd de wachtlijst invullen en op onze beurt wachten. En na ons werd de lijst alleen maar langer en langer. Tja, dat wijst er natuurlijk ook op dat het een heel goed tentje is. Het was dan ook het wachten waard.
Met de auto zijn we op zoek gegaan naar de painted ladies. En weer kwam die tom tom goed van pas. Er zijn hier heel veel straten met éénrichting verkeer, dus zonder kom je flink in de knoop.
Onderweg kom je ook weer door flink stijle straten, dus dat is zo af en toe flink klimmen en flink dalen. Wel gaaf hoor. Onderweg daar ook wat snapshotjes van gemaakt. We parkeerden bij Alamo Square, maar zagen niet direct de zo bekende gekleurde huizen. Terwijl we op de plattegrond stonden te kijken, vroeg een dame wat we zochten en wees ons de weg. We waren vlakbij, maar moesten 2 straten verderop de bocht om. Dat is ook zo leuk hier, het stikt hier van de toeristen, maar de lokale bevolking is altijd behulpzaam als ze iemand kunnen helpen met de weg wijzen.
Daarna zijn we weer teruggegaan naar het hotel en te voet de stad weer in voor een lekkere bak koffie en mensen kijken. In het weekend gaan de mensen hier ook allemaal naar het park, lekker luieren, van het zonnetje genieten, tai chi beoefenen, ook een hawaiaanse dansgroep was aan het oefenen. Heel leuk om te bekijken.

1 opmerking:

  1. Heyy kanjers, jammer he dat de reis er weer bijna opzit. Lijkt ons super om samen eens jullie foto's te gaan bekijken!
    Groetjes, Mar en An

    BeantwoordenVerwijderen