maandag 4 mei 2009

Dag 2 in Yosemite

Vandaag naar de Bridal Veil Fall (bruidssluier) gegaan. Dit is ook weer zo'n adembenemende prachtige waterval. Het weggetje erheen stond gewoon al onder water, zoveel spat het op, geweldig!
Daarna nog een heel stuk over het pad door het bos erachter gewandeld. Je blijft versteld staan van de natuur hier, zoveel nuances in groen, enorme granietblokken, etc. Daarna zijn we naar een andere waterval gereden. Daarvoor moesten we een redelijk zwaar pad langs de rivier de berg opklauteren. Maar dat was het dubbel en dwars waard. Het was dus weer een zeeeeeeeeeeeer geslaagde dag vandaag, met plaatjes die we zo kunnen uitvergroten. En we hebben er wat gemaakt...pfffff....
We hebben er net ook nog maar een dagje extra bijgeboekt. Dus gaan hier pas vrijdag weer weg richting San Francisco voor onze laatste dagen in de USA.

1 opmerking:

  1. Hey trotters,

    Even door omstandigheden (lees drukke week) niet veel op jullie site gewandeld maar nu op zondagmiddag nemen we ruimschoots de tijd om weer even mee te genieten met jullie!
    Wat een geweldigheden allemaal weer.....
    We zien nu al uit naar volgende week ...al die verhalen waar jullie mee thuis zullen komen...
    ha ha ha bekkies zullen niet stilstaan vrees ik!! Nou...no problem hoor.. wij luisteren wel!! Nou liefies...geniet er nog even van en dikke kus van ons uit een momenteel redelijk lekker warmentuut weer.

    BeantwoordenVerwijderen