woensdag 6 mei 2009

Glacier Point

Gisteren was voor het eerst dit seizoen de Glacier Point Road geopend. Na 's morgens eerst nog een boswandeling langs een wat kleinere rivier gemaakt te hebben (want onze kuitjes protesteerden behoorlijk na gisteren) hebben we 's middag's die weg richting de top genomen (met de auto hoor). Aan het eindpunt kwamen we op een adembenemend uitzichtspunt uit. Vandaar uit kijk je zo op het gehele dal en nog veel verder uit. Richting de verderop gelegen besneeuwde toppen van het Sierra Nevada gebergte, waar ze nog skien. In het dal kijk je op 3 prachtige watervallen, de merced rivier, de enorme rotswanden etc. Dit is echt een uitzicht dat je ook niet kunt vangen in een foto, zo wijds en adembenemend. Echt spectaculair.
Vandaag zijn we er nogmaals heen geweest zo mooi dat we het vinden.

3 opmerkingen:

  1. He “verre” vrienden,

    Het is echt een fantastisch gezicht dat grote massief met al die vele watervallen. Wij kennen de Alpen en de Dolomieten maar dit natuurschoon zie er duidelijk heel anders uit. We kunnen ons voorstellen dat je hier vele dagen kunt doorbrengen.

    Helaas voor ons laat google streetview niet zo veel zien anders dan een zeer bosrijk gebied, maar jullie foto’s zijn daarop een geweldige aanvulling. Hoeveel foto’s heb je er intussen al gemaakt? Zeker een paar duizend. Dat wordt dus heel veel afdrukken voor mij.

    Enjoy
    Tim en Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja het is inderdaad heel anders dan bv Oostenrijk...groot groter grootst he:-)....en ehhh we zitten op ong 3500 foto;s......maar daar moeten er nog enkele uit hoor:-)(denk dat er een stuk of 20 uit gegooit kunnen worden:-))

    tot laterrrr

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 20 maar??????????? Dat scheelt een slok op een borrel!!!!! hahahahah

    BeantwoordenVerwijderen